Magazin

Cel mai mare în Moldova magazin de articole funerare de la RITUS. Sicrie şi sarcofage, coroane şi coşuri funerare, cruci funerare, haine şi încălţăminte decedaţi, veselă şi textile pentru pomană, candele şi lumânări, accesorii bisericeşti şi alte articole pentru înmormântare în asortiment, expuse pe suprafaţa de peste 2000 m.p.

Imaginea impecabilă și parteneriatele cu producătorii și furnizorii de accesorii funerare din Moldova și din străinătate ne permit să oferim cea mai mare gamă de produse funerare la cele mai accesibile prețuri.

Toate articolele sunt expuse în săli spațioase, perfect curate și bine luminate, cu control de temperatură și umiditate. Astfel de condiții oferă siguranță maximă, fără praf, umezeală și pierderea culorilor.

Consultanţii noştri vor răspunde la toate întrebările Dvs. în limbile română şi rusă, şi vor acorda ajutorul necesar la alegerea şi preluarea mărfii.

Spaţiile magazinului nostru sunt accesibile pentru persoane cu mobilitate redusă: avem locuri speciale de parcare, uşi fără praguri, ascensor adaptat, la solicitare se oferă scaun rulant.

Cumpărăturile pot fi achitate în numerar sau cu cardul Visa / MasterCard.

Ritus.md - Servicii funerare complete în Moldova
Funerar.md - Magazin articole funerare
Pomana.md - totul pentru pomenire
Repatriere.md - Repartiere decedați în RM